Senioren opgelet: schrijf je in voor het seniorentoernooi op 4 september a.s. om 10.00 uur bij TTV Stedebroec!

Eindelijk mogen we de zalen weer in om onze geliefde sport te beoefenen en hopelijk heb je alweer een bal kunnen slaan. Naast het trainen, halen vele leden ook veel plezier uit het spelen van wedstrijden. Daarom organiseert afdeling Holland-Noord samen (en bij) TTV Stedebroec een seniorentoernooi!

Er zal gespeeld worden op basis van ELO-rating, maar de resultaten zullen hier verder niet voor meetellen. Tevens zal er niet worden gedubbeld.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar afdelingsondersteuner@nttb-hollandnoord.nl.

Tijdens de ALV van 8 september. is Marcel Frijhoff benoemd tot erelid van de NTTB Afdeling Holland-Noord. Hij is jarenlang een zeer actief, bekend en betrokken lid geweest en heeft veel voor onze afdeling betekend. Zo heeft hij diverse functies binnen het afdelingsbestuur bekleed, zijn laatste functie was die van penningmeester, waarvoor hij zich niet meer verkiesbaar heeft gesteld. Wij feliciteren Marcel van harte met deze benoeming en danken hem voor zijn enorme inzet.

Vind jij het leuk om studenten te leren tafeltennissen? Mooi, want wij zijn opzoek naar enthousiaste trainers voor een nieuwe reeks tafeltennistrainingen (zodra dit weer mag)! Iedere dinsdagavond van 18.00-19.00 is er ruimte voor tafeltennis bij VU Sportcentrum op locatie Uilenstede. Je ontmoet leuke studenten die graag willen leren tafeltennis tegen een leuke vergoeding. Neem gerust contact op met afdelingsondersteuner@nttb-hollandnoord.nl voor meer informatie. 

Page 1 of 4 1234

Page 1 of 19 12341819

Page 1 of 19 12341819