Gezien de weersverwachting en het afkondigen van de code rood voor de provincie Noord Holland is besloten om alle voor vandaag geplande wedstrijden af te lassen. Het volledige programma m.u.v. de wedstrijden die al in onderling overleg verplaatst zijn en waar wij bericht van ontvangen hebben, zal in de loop van de dag in het competitieprogramma opnieuw worden vastgesteld op vrijdag 29 april. Gezien het grote aantal wedstrijden dat vanwege corona al verplaatst is naar 25 februari of 4 maart is het helaas niet mogelijk om het volledige programma op die twee datums  opnieuw vast te stellen. Uiteraard kunnen de vereniging in onderling overleg ook een ander datum afspreken waarop de wedstrijd gespeeld gaat worden waarbij niet moet worden vergeten

Naar aanleiding van de start van de competitie komen er bij het Afdelingsbestuur meldingen binnen dat niet altijd de Corona-maatregelen worden gehanteerd bij de bezoekende vereniging. Daarnaast vraagt men wat het beleid is als daardoor een bezoekende team besluit om niet te gaan spelen.
 
Allereerst gaat wij er van uit dat elke vereniging, voor zover de maatregelen vanuit de overheid  nog gelden, er voor zorgdraagt dat deze maatregelen ook gehanteerd worden.
 In het kort nog even:
-publiek is toegestaan (tot 22:00 uur), met vaste plek en 1,5m afstand;
-de kantine is open (tot 22:00 uur);
-en er gelden voorwaarden zoals mondkapjes, controle corona-toegangsbewijs, 1,5 meter  afstand houden en instructies ter plaatse zoals desinfecteren en looproutes.

Voor wat betreft de vraag wat het beleid is als het gaat om

Dinsdag 1 februari bereikte ons het droevige nieuws dat V.D.O. erelid en oprichter Piet Keek is overleden op 86 jarige leeftijd. Piet Keek heeft zich 50+ jaar ingezet voor de club en was jaren lang hét uithangbord van de club. Piet Keek is niet voor niets ook als erelid van de NTTB gehonoreerd voor zijn inzet in de sport.

Zie verder: Facebook-bericht van VDO Uithoorn

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er helaas een lockdown tot en met 14 januari 2022 geldt. Behalve de essentiële winkels moet helaas alles dicht, wat betekent dat er ook niet binnen gesport mag worden. Dit is een behoorlijke domper voor ons en ongetwijfeld ook voor jou als tafeltennisliefhebber.

Deze maatregelen hebben ook een invloed op de planning van de komende tijd. Zoals eerder aangekondigd zullen zowel de beker- als reguliere competitie niet verder gespeeld worden. Ook zijn de Regionale Bondstrainingen van 19 december en 9 januari in Heerhugowaard afgelast. Verder kunnen de Afdelingskampioenschappen ook geen doorgang vinden. Het is uiteraard ook niet de bedoeling dat verenigingen leden laten spelen.

Hopelijk hoeft deze lockdown niet verlengd te worden en kunnen

Page 1 of 5 12345