Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er helaas een lockdown tot en met 14 januari 2022 geldt. Behalve de essentiële winkels moet helaas alles dicht, wat betekent dat er ook niet binnen gesport mag worden. Dit is een behoorlijke domper voor ons en ongetwijfeld ook voor jou als tafeltennisliefhebber.

Deze maatregelen hebben ook een invloed op de planning van de komende tijd. Zoals eerder aangekondigd zullen zowel de beker- als reguliere competitie niet verder gespeeld worden. Ook zijn de Regionale Bondstrainingen van 19 december en 9 januari in Heerhugowaard afgelast. Verder kunnen de Afdelingskampioenschappen ook geen doorgang vinden. Het is uiteraard ook niet de bedoeling dat verenigingen leden laten spelen.

Hopelijk hoeft deze lockdown niet verlengd te worden en kunnen

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag ivm met de extra Corona-maatregelen blijkt dat ook de binnensporten onder niet-essentiële activiteiten vallen. De kleinere sportbonden, waaronder ook de NTTB, werden hierdoor compleet verrast. In de week ervoor waren er geen aanwijzingen voor een nadere aanscherping van de maatregelen.
Na 17.00 uur mag er niet meer gesport worden. Doel van deze maatregelen is het beperken van vervoersbewegingen en minder personen bij elkaar laten komen om zodoende het aantal besmettingen te verminderen. Voor het afdelingsbestuur is dit mede een argument om de laatste competitieronde niet te laten doorgaan. Immers, het beoogde effect wordt niet bereikt door de activiteiten naar een ander tijdstip te verschuiven.
Binnen afdeling Holland-Noord kan de laatste speelronde niet meer in de

Vanaf 6 november is op sportlocaties, zowel voor de sporters als het publiek, een coronatoegangsbewijs nodig voor iedereen vanaf 18 jaar.
De NTTB zal in de competities komend weekend geen boetes heffen, indien teams door de invoering van het verplicht tonen van een coronatoegangsbewijs niet, of onvolledig op komen dagen bij de wedstrijd aangezien er spelers en teams onvoldoende tijd hebben gehad zich tijdig op deze nieuwe situatie voor te bereiden.
Trainers, coaches, begeleiders, e.d.
Vrijwilligers en mensen die functioneel aanwezig moeten zijn hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten op een binnen(sport)locatie wel een CTB tonen.
We gaan er van uit dat deze nieuwe Corona-maatregel

Page 1 of 4 1234

Page 1 of 19 12341819

Page 1 of 19 12341819