Gisteren heeft de voorzitter van de NTTB u en ons per brief geïnformeerd over maatregelen rondom de coronacrisis.
De belangrijkste daarvan is ongetwijfeld de beëindiging van de landelijke competities.

Wij laten hierbij weten dat de Afdeling Holland-Noord zich daarbij aansluit en alle lopende afdelingscompetities ook heeft beëindigd.
Verdere informatie over hoe daar mee omgegaan wordt en hoe de voorbereiding voor het najaar gaat plaatsvinden zal op de gebruikelijke wijze via onze Tafeltennis Reporter worden gecommuniceerd.

De voor 26 mei a.s. geplande Algemene Ledenvergadering wordt naar een nader te bepalen latere datum verplaatst.

We hopen intussen dat iedereen spoedig weer in goede gezondheid onze favoriete sport kan beoefenen.


De NTTB heeft op zijn website het volgende bericht geplaatst:

De NTTB volgt het advies van NOC*NSF. We roepen onze leden met klem op om alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen- en trainingswedstrijden af te gelasten tot en met 6 april. Aanleiding voor deze beslissing zijn de maatregelen genoemd tijdens de persconferentie op donderdagmiddag 12 maart van minister-president Rutte, minister Bruins en directeur Jaap van Dissel van het RIVM rondom COVID-19.​
Het volledige bericht is hier te vinden: https://www.nttb.nl/corona-update/.​

Afdeling Holland-Noord volgt dit advies en vanaf hedenavond, donderdag 12 maart tot en met 6 april zullen er geen competitie- en bekerwedstrijden plaatsvinden.


Page 1 of 3 123

Door een technisch probleem verschijnen op de Afdelingswebsites momenteel soms oude nieuwsberichten als ‘nieuwe’. Aan een oplossing wordt gewerkt. Excuses voor het ongemak.

Page 1 of 19 12341819

Page 1 of 16 12341516