Beeld van de laatste Tafeltennis Masters, in 2019.

Vanwege de verlengde lockdown in de de strijd tegen het coronavirus vinden diverse NTTB events geen doorgang. Dit betekent een streep door de traditionele Tafeltennis Masters en Jeugd Masters en ook diverse andere toernooien in de komende periode zijn geannuleerd. 

Uitgestelde Masters 2020 definitief afgelast
Met de verlenging van de lockdown is duidelijk geworden dat het organiseren van de Masters in het weekend van 30 en 31 januari niet mogelijk is. Een nieuwe datum vinden is niet eenvoudig in verband met andere evenementen en de druk op het competitieschema. Daarom heeft het hoofdbestuur besloten de uitgestelde Masters en Jeugdmasters 2020 definitief te laten vervallen als zijnde de minst slechte optie.

De focus ligt op het herstarten van de competitie als dat mogelijk is en elk beschikbaar weekend kan daarin belangrijk zijn. Helaas kunnen de Masters en Jeugdmasters 2020 door de beperkingen vanwege corona derhalve definitief geen doorgang vinden. De editie van 2021 zal te zijner tijd weer in de reguliere kalender worden opgenomen.

Ook de geplande Nationale Jeugd- en Senioren Meerkampen en ranglijsttoernooien die in de komende maanden gepland stonden, zijn vanwege de maatregelen in overleg met de plaatselijke organisaties geannuleerd.

Bekijk onze eventskalender

Zie ook ons coronadossier