De verkoop van spiksplinternieuwe tafeltennistafels gaat erg hard in Nederland momenteel, zo schreven we al in dit bericht over Heemskerk Sport. Heb jij nog een mooie tweedehands tafeltennistafel waar je niets mee doet, of wil je er juist eentje kopen? Laat van je horen op Tafeltennismarkt.nl! 

Verkopen, kopen en/of verhuren
Het is zonde om jouw mooie tafeltennistafel in de schuur te laten staan zonder erop te spelen (zeker in deze tijden!). Maar als je er toch niets mee doet, dan kun je deze tafel net zo goed aanbieden op Tafeltennismarkt.nl! Ben je juist op zoek naar een fraaie tweedehands tafel? Maak een account aan op ons gratis online platform en laat van je horen! Ook kun je hier melden dat je een tweedehands tafeltennistafel wilt huren of verhuren.

Over Tafeltennismarkt
Vraag en aanbod vinden elkaar hier op tafeltennisgebied. In de zomer vinden er altijd de nodige wisselingen plaats binnen teams. Sowieso ontstaan er bij clubs in de maanden zonder tafeltennis regelmatig vacatures die ingevuld moeten worden. De periode zonder tafeltennis is helaas nu extra lang, maar er is in ieder geval genoeg tijd om de bezetting bij jouw club goed te regelen. De Nederlandse Tafeltennisbond merkt dat steeds meer spelers en clubs zich laten zien op Tafeltennismarkt.nl en dat is een mooie ontwikkeling!

Trainingen
Tafeltennismarkt is niet alleen bedoeld voor de zoektocht naar spelers en trainers en de verkoop van tafels. Verder worden er ook clinics en trainingen aangeboden en ook kun je aangeven dat je bijvoorbeeld vrijwilligers zoekt voor een evenement.

Lees de uitleg
Tafeltennismarkt is gratis voor leden en verenigingen van de Nederlandse Tafeltennisbond. Via het formulier op de site kun je een account aanvragen. Op de site staat precies te lezen aan welke eisen de advertenties moeten voldoen. Lees deze uitleg goed door en hierna heb je binnen een mum van tijd je tafeltennisadvertenties online staan!

Succes!